DISCOGRAFIA

WHITE FLOWERS 

(Segell Microscopi, 2018) 

Primer disc de la cantant i compositora Gessamí Boada, un àlbum d'onze temes propis que flueixen entre el pop i el jazz. Onze cançons majoritàriament en anglès, però també en català. Empra la seva llengua materna en temes més personals com “Mirades” o “Gira”, una cançó en defensa de la llibertat de la dona. Hi trobem peces melòdiques, com el single “White Flowers”, però també rítmiques com “Blah Blah Blah”.  Acompanyada de músics reconeguts com Kquimi Saigi (producció, teclats i cors), Pau Figueres (guitarres), Pep Terricabras (bateria) o Bernat Guàrdia (baix), aconsegueix una producció musical elegant i de gran qualitat.

La proposta s'acaba d'arrodonir amb col·laboracions molt especials. Inclou dos duets exquisits: “T'enviaré”, amb la veu de Judit Neddermann, i “Angel's Lullaby”, un tema que compon i canta amb l'alemany Léon Rudolf. Músics col·laboradors: Víctor Mirallas, Dídak Fernández, Alex Rodríguez, Clara Gorrias, Estel Boada, Albert Carrique. Enregistrat a Barcelona i València: Art 59, Microcosmos estudi, BSO i CutRecords (2016 i 2017).

DUST IN THE SKY

(Segell Microscopi, 2020)

La cantautora Gessamí Boada interromp la producció del seu segon disc, que s'estrenarà aquesta tardor, per presentar-nos una senzilla cançó a piano (Kquimi Saigi) i veu, creada i enregistrada en temps de confinament. "Dust in the Sky" busca retre homenatge a les víctimes de la Covid-19 i acompanyar les seves famílies i amistats. És un viatge emocional cap a l'acceptació final de que tots som “pols al cel”.

                                                                           

SPOTIFY

ITUNES

COL·LABORACIONS 

OCELLS PERDUTS

David Mauricio

(SEGELL MICROSCOPI, 2017)

 

david-mauricio-ocells-perduts-portada.jp

LA MAR FA RIURE I FA PLORAR

Clara Gorrias

  (AUMON, 2018)

 

Clara Gorrias la mar fa riure.jpg

WOM'S COLLECTIVE

  (RGB, 2018) 

Wom's Collective portada.jpg

WAVES OF SAND - THE INEVITABLE DOWNFALL

Alessandro Berghella

  (LACUPULAMUSIC, 2020)

 

1. Front Cover RGB 2.jpeg