top of page

DISCOGRAFIA

WHITE FLOWERS  (Segell Microscopi, 2018) 

Primer disc de la cantant i compositora Gessamí Boada, un àlbum d'onze temes propis que flueixen entre el pop i el jazz. Onze cançons majoritàriament en anglès, però també en català. Empra la seva llengua materna en temes més personals com “Mirades” o “Gira”, una cançó en defensa de la llibertat de la dona. Hi trobem peces melòdiques, com el single “White Flowers”, però també rítmiques com “Blah Blah Blah”.  Acompanyada de músics reconeguts com Kquimi Saigi (producció, teclats i cors), Pau Figueres (guitarres), Pep Terricabras (bateria) o Bernat Guàrdia (baix), aconsegueix una producció musical elegant i de gran qualitat.

La proposta s'acaba d'arrodonir amb col·laboracions molt especials. Inclou dos duets exquisits: “T'enviaré”, amb la veu de Judit Neddermann, i “Angel's Lullaby”, un tema que compon i canta amb l'alemany Léon Rudolf. Músics col·laboradors: Víctor Mirallas, Dídak Fernández, Alex Rodríguez, Clara Gorrias, Estel Boada, Albert Carrique. Enregistrat a Barcelona i València: Art 59, Microcosmos estudi, BSO i CutRecords (2016 i 2017).

DUST IN THE SKY (Segell Microscopi, 2020)

La cantautora Gessamí Boada interromp la producció del seu segon disc, per presentar-nos una senzilla cançó a piano (Kquimi Saigi) i veu, creada i enregistrada en temps de confinament. "Dust in the Sky" busca retre homenatge a les víctimes de la Covid-19 i acompanyar les seves famílies i amistats. És un viatge emocional cap a l'acceptació final de que tots som “pols al cel”

DUST IN THE SKY COVER.jpg

ON COMENÇO JO (Segell Microscopi, 2020)

“On començo jo” és el títol del segon àlbum de la cantautora Gessamí Boada, una de les veus femenines de més qualitat del panorama musical català. Amb les lletres segueix jugant amb els tres idiomes que li son propers: català, castellà i anglès. En aquest treball, s'allunya del jazz i fa un canvi a nivell de producció tot mantenint l'essència de cantautora que la caracteritza. Com a “White Flowers” (2018), ha fet tàndem amb el pianista i productor Kquimi Saigi i junts, han co-produït les cançons durant mesos per trobar una nova estètica musical pròpia experimentant amb noves sonoritats del pop i de l'electrònica. A part de Kquimi Saigi, hi sentim les guitarres de Darío Barroso i Arnau Figueres, que també toca el baix en dos temes i que ha mesclat i masteritzat el disc. També compta amb col·laboracions dels cantants Elena Gadel, Alessio Arena i Henrio.

portada_digital_On_començo_jo_-baixa.j

SILENCI (Segell Microscopi, 2021)

Doble single en català: “Silenci”, que inclou dos cançons íntimes amb videoclip i que giren al voltant del concepte de la mort: “Silenci, queda't amb mi” i “Em rendeixo a tu”. Acompanyada de les guitarres de Pau Figueres, busca remoure emocions. Nova música introspectiva per a transmetre calma i llum en un món tan acelerat.

PORTADA DIGITAL SILENCI.png

L'ART D'ESTIMAR (Satélite K, 2022) 

“L'art d'estimar” és el nou disc de la cantautora catalana Gessamí Boada. Un disc que neix d'una crisi personal, d'una ruptura de parella i del seu procés de superació. Amb un llenguatge proper, l'autora pretén anar molt endins parlant-nos de l'amor romàntic, del desamor, del dol i de la llibertat. El títol, "L'art d'estimar", s'inspira en l'assaig homònim filosòfic de l'escriptor alemany Erich Fromm, que serveix d'excusa per a explorar la complexitat de l'amor. S'hi inclouen nou cançons, vuit en català, una en francès ("Ma voix") i una en anglès ("Love is You"). Ha estat co-produït amb Kquimi Saigi i Arnau Figueres i hi col·laboren músics com Gregori Hollis, Anaïs Vila o Leos Quartet. Després de “White Flowers” (2018) i “On començo jo” (2020), arriba un tercer àlbum on podem veure una Gessamí introspectiva i sincera expressant-se amb una veu vulnerable i madura al mateix temps.

PORTADA DIGITAL L'ART D'ESTIMAR - GESSAMÍ BOADA.jpg

COL·LABORACIONS 

OCELLS PERDUTS

David Mauricio

(SEGELL MICROSCOPI, 2017)

 

david-mauricio-ocells-perduts-portada.jp

LA MAR FA RIURE I FA PLORAR

Clara Gorrias

  (AUMON, 2018)

 

Clara Gorrias la mar fa riure.jpg

WOM'S COLLECTIVE

  (RGB, 2018) 

Wom's Collective portada.jpg

WAVES OF SAND - THE INEVITABLE DOWNFALL

Alessandro Berghella

  (LACUPULAMUSIC, 2020)

 

1. Front Cover RGB 2.jpeg
bottom of page