BIO

La cantant i compositora Gessamí Boada neix a Mataró el 1989. Amb només 7 anys entra en contacte amb la música a través del piano, però descobreix la seva veu molts anys més tard. Estudia al Taller de Músics, es forma en songwriting a Alemanya (Popakademie Baden-Württemberg) i es gradua en Cant Modern i Jazz a l'ESMUC.

 

El 2018 publica “White Flowers” (Segell Microscopi), el seu primer treball discogràfic, amb onze temes originals a mig camí del jazz i el pop amb col·laboracions com la de Judit Neddermann o Vic Mirallas. Un disc amb el que ha rodat pràcticament per tot Catalunya durant dos anys sense parar. Acompanyada de la seva banda o en solitari, ha girat per sales com el Jamboree Jazz Club, Tradicionàrius, el Sant Andreu Teatre, l'Auditori de Sant Martí o per cicles com El So de les Cases de Vic, Músiques Tranquil·les de Mataró, Festival Di(vi)nes de Reus...

Paral·lelament al seu projecte, del 2018 al 2019 forma part de la formació femenina “WOM's collective” com a pianista i cantant i grava el disc homònim. Recentment, ha col·laborat al single de Gertrudis “Si tothom calla” i a l'àlbum de debut del compositor italià Alessandro Berghella, “Waves of Sand – The Inevitable Downfall” (LaCupula). Durant el confinament ha publicat el single "Dust in the Sky", dedicat a totes les víctimes de la pandèmia.

Aquesta tardor presenta el seu segon disc “On començo jo” (Segell Microscopi), on fa un pas endavant amb noves cançons amb noves sonoritats i noves col·laboracions.