BIO

    Cantant i compositora nascuda a Mataró el 1989. La passió dels seus pares per la música fa que s’introdueixi en aquest món des de ben petita. Tot i que el piano sempre l’ha acompanyat, la seva especialitat és la veu.

    Formar part de The Gospel Viu Choir (2011-2013) li dona una base en el so de la música afro-americana i aquí es quan comença a formar-se vocalment amb la Juana Rodríguez. També coneix al guitarrista Rafa Luna, amb qui funda el duo Blue Jasmines. De seguida, amplia horitzons i s’interessa per les sonoritats del jazz.

    Després d’un període de formació de dos anys a l’escola del Taller de Músics (Bcn), amb docents com la Clara Luna i la Odette Telleria, decideix professionalitzar-se. El 2013 accedeix a l’Escola Superior de Música de Catalunya, ESMUC (Bcn), on es gradua en Interpretació de la Música Moderna i Jazz amb l’Ana Finger i la Carme Canela. Paral·lelament amplia la seva tècnica vocal amb la Mònica Miralles, la Yasmina Azlor i Estill Voice Training. Desde llavors, no ha deixat de trepitjar escenaris com a líder en diverses formacions. Com a corista, ha col·laborat amb la cantautora Judit Neddermann, l'Andrea Mir, The Other Side: a Pink Floyd Experience... També exerceix de 'vocal coach' en diferents escoles de música i grups corals de Catalunya.

   El 2015 pren la decisió de marxar uns mesos d’Erasmus a Alemanya per a formar-se com a “singer-songwriter” a la Popakademie Baden-Württemberg (Mannheim). Guanyadora del concurs Live Your Music 2016, organitzat per UME (Unión Musical de Espanya), cel·lebrat al juny de 2016 a Sala Bikini. Aquest premi l'ha ajudat a poder enregistrar el seu àlbum debut: 'White Flowers' (Segell Microscopi, 2018). Es tracta d'un disc de temes propis en català i en anglès, produït per Kquimi Saigi i amb col·laboracions com la de Judit Neddermann, Léon Rudolf o Victor Mirallas.

     La presentació oficial del disc va ser el 15 d'abril del 2018 al teatre C.A.T. Tradicionàrius de Barcelona. También s'ha presentat en el Festival Molí de l'Esclop (Caldes de Montbui), Nits de Jazz a la Sagrera (Bcn), Nits de Música al Lola Anglada de Tiana o el Jamboree Jazz Club de Barcelona, entre altres espais. Una posada en directe amb músics i vocalista d'alt nivell tècnic, que a la vegada són capaços d'emocionar el públic.