top of page

BIO

La cantant i compositora Gessamí Boada neix a Mataró el 1989. Amb només 7 anys entra en contacte amb la música a través del piano, però descobreix la seva veu molts anys més tard. Estudia al Taller de Músics, es forma en songwriting a Alemanya (Popakademie Baden-Württemberg) i es gradua en Cant Modern i Jazz a l'ESMUC (2017).

El 2018 publica “White Flowers” (Segell Microscopi), el seu primer treball discogràfic, amb onze temes originals a mig camí del jazz i el pop amb col·laboracions com la de Judit Neddermann o Vic Mirallas. Un disc amb el que roda pràcticament per tot Catalunya.

Paral·lelament al seu projecte, del 2018 al 2019 forma part de la formació femenina “WOM's collective” com a pianista i cantant i grava el disc homònim. El 2019, col·labora al single de Gertrudis “Si tothom calla” i a l'àlbum de debut del compositor italià Alessandro Berghella, “Waves of Sand – The Inevitable Downfall” (LaCupula). A l'inici de la pandèmia publica el single "Dust in the Sky", dedicat a totes les víctimes. També canta al single "Mosaic" de la formació valenciana de jazz y neo soul Pete Lala al seu àlbum debut "Colors" (2020).

El 2020 publica el seu segon disc “On començo jo” (Segell Microscopi), on fa un pas endavant amb noves cançons amb noves sonoritats i noves col·laboracions: Elena Gadel, Henrio (Enric Verdaguer) i Alessio Arena. Un àlbum amb que es reafirma com a una de les veus més potents del panorama musical català.

El 4 de novembre del 2022 publica el seu tercer disc com a cantautora: "L'art d'estimar" (Satélite K), un treball íntim que parla de l'amor i el desamor.

Es tracta del seu àlbum més íntim en què la cantautora explora amb cruesa i profunditat totes les cares de l'amor i el desamor. Cançons pròpies en català, anglès i francès i dos poemes musicats de Miquel Martí Pol i Sònia Moll co-produït amb Arnau Figueres i Kquimi Saigi. Una proposta sincera que s'expressa amb una veu madura i fràgil al mateix temps i que es completa amb un directe acústic amb les emocions a flor de pell.

bottom of page